fbpx

uradi sam sos kit

Nekada se u domu dese mala oštećenja za koje nam netrebaju majstori, ali ne znamo koji je proizvod najbolji!

  • Danas vam predstavljamo Domoart uradi sam sos kit. Mala pakiranja velikih proizvoda za svakodnevnu uporabu u vašem domu za sve vrste oštećenja.

Ako želite zamjeniti stari silikon na vašim sanitarijama to možete učiniti s Cerasit silikonom za koji vam ne treba pištolj za silikon niti kovanica za poravnjavanje jer se on brzo i lako istiskuje i na sebi ima čep s kojim odmah poravnavate nanešeni silikon.

Jubolin reparatur kit je odlićan matrijal koji dolazi u malom pakiranju baš za mala oštećenja nastala na vašem zidu. Bilo to od udarca predmetom ili rupa nastala bušenjem, te rupe od starih šarafa. Jubolin reparatur se lako nanosi i bez previše muke, samo ga naneste špahtlom te ostavite da se osuši.

Dvofix ljepilo za drvo je ultimativno ljepilo za sve napravljeno od drveta. Uvijek je dobro imati malo pakiranje pri ruci.

Loctite super ljepilo koje se suši za 60 sec. Kad se žurimo ljepilo koje se suši ua 60 sec. jako olakšava život.

Lakirana površina u vašem domu se oštetila. Aqualux lak za drvo dolazi u 10 nijansi i k tome je na vodenoj bazi, bez intenzivnog mirisa te nije štetno za okoliš. Potrebno je samo kist koji se nakon uporabe samo opere u vodi, lak se nanosi u 2 sloja a sloj se ne suši duže od 30 min. Malo pakiranje je od 2dcl.

Sve proizvode možete naći u našem dućanu u centru Zagreba, Varšavska ulica 7.

Vaš Domoart

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *